SVO-36.jpg
 

Over CanvasLab en Heleen Moes

CanvasLab is de strategisch partner voor ondernemers bij het helpen om de juiste koers te vinden, te houden en zodoende de ambities te realiseren.

Dat doe ik, Heleen Moes, door naar je te luisteren, met je mee te denken, ideeën aan te dragen en handige gereedschappen met je te delen voor meer richting en structuur. Zodat je creativiteit blijft stromen en je doet waar je energie van krijgt. 

Ik ben niet van de snelle tips en tricks, omdat voor mij duurzaam resultaat ontstaat door jezelf te kennen, te begrijpen wat voor je werkt en hoe je jouw ambities realiseert op je eigen wijze. Vanuit rust en vertrouwen. 

Samen experimenteren we op verschillende manieren met je ideeën. We bekijken de mogelijkheden vanuit verschillende perspectieven. Zo is een goed idee pas waardevol als je er een concreet plan van maakt en gaat experimenteren. Door terug te gaan naar de essentie, lukt het beter om goede keuzes te maken.

Omdat ieder bedrijf en elke ondernemer op zichzelf staat, werk ik vanuit een maatwerkaanpak met veel persoonlijke aandacht. Iedere samenwerking staat daarbij in het teken van het komen tot concrete resultaten. Immers, aan inspiratie heb je niets als je niet weet hoe je dit kunt vertalen naar je eigen praktijk.

 
 
_G4A7435.jpg

" Het niet weten is niet erg. Niet nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden is killing."

— Heleen Moes

 

Ik was er erg vroeg bij met de dertigersdip. Die zorgde voor een burn-out, een gedwongen pas op de plaats.

Ik leerde toen hoe het is als je succes hebt met de dingen waar je niet van geniet. Dat is op z'n zachtst gezegd niet fijn. 

Mijn carrièreladder stond vrij steil tegen een muur die blijkbaar niet de mijne was. Ik klom na mijn studie direct snel omhoog, maar van het uitzicht genoot ik allerminst. Het roer ging om en ik begon opnieuw. Met bijna alles. Zonder de toenmalige liefde van mijn leven. In een nieuwe stad. Met een nieuwe baan. Een schone lei.

Ik switchte van een grote multinational naar een start-up. Daar werd de ondernemer in mij wakker. Wat was het gaaf om zoveel invloed te hebben. Werken aan de hoofdlijnen en ook aan de details in de dagelijkse praktijk. Experimenteren. Ontdekken. Bedenken en doen.

Op mijn pad heb ik ontdekt dat kaders helpen om de juiste keuzes te maken en zo te komen waar je wilt zijn. Het Business Model Canvas helpt ondernemers hierbij en verbindt alle belangrijke elementen van je bedrijf, waardoor de losse puzzelstukken bij elkaar komen. Met CanvasLab help ik je het ondernemen makkelijker te maken door een helder beeld te schetsen van wat wilt bereiken, hoe je dat kunt realiseren en ondersteun ik je bij het maken van de juiste keuzes.
Ga met ziel en zakelijkheid ondernemen, zodat jij je goed voelt én met plezier je geld verdient.