OneDay Lab

Je wilt nieuwe stappen zetten met je bedrijf. Je wilt de koers wijzigen en nieuwe doelgroepen aanspreken, of je werk op een andere manier vormgeven. Misschien heb je nog helemaal niet helder wat je precies wilt, maar voel je wel dat er iets moet veranderen om het plezier weer terug te krijgen. Het liefst wil je weten waar je aan toe bent en wil je krachtige keuzes maken die je helpen je ambities te realiseren. Hoe pak je dat aan? Waar begin je?

Tijdens de OneDay Lab sta je stil bij jezelf als professional, de essentie en strategie van je bedrijf. Je zet in één dag een stevige basis neer die je helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen. Hierbij definieer je concrete stappen, zodat je helder hebt wat je kunt doen om je ambities te realiseren. We werken samen aan de structuur van jouw bedrijf.

 
 

Een stevige basis en strategie voor je bedrijf

 
 

stilstaan bij de basis van je bedrijf

Dat zorgt ervoor dat je de dagelijkse beslissingen soepel kunt nemen. Je hebt helder waar je voor staat, wat je wilt bereiken en wat voor jou belangrijk is. Je hebt plezier in je werk en je boekt de gewenste resultaten. De combinatie van stilstaan bij je ambities, de essentie en de vertaling naar een strategie, maakt dat je tot een heldere richting en aanpak komt. Je raakt op koers en komt in beweging!

Alleen doe je dit niet regelmatig

In de praktijk nemen maar weinig ondernemers de tijd om écht stil te staan. Vaak wacht je hiermee tot het resultaat tegenvalt of tot je merkt dat je steeds minder energie krijgt van je werk. Je blijft vaak druk met de waan van de dag en verliest daarmee de langere termijn uit het oog. Je laat je bijvoorbeeld overweldigen door dat wat er vandaag speelt, zonder te kijken naar wat ook volgende maand of volgend jaar belangrijk is.

in één dag zet je een stevige basis neer

Tijdens de OneDay Lab sta je stil bij jezelf als professional, de essentie en strategie van je bedrijf. Je leert wat de belangrijke elementen zijn voor het veranderen voor je bedrijf, zodat deze weer past bij wie je bent. En je gaat ontdekken wat jouw stip aan de horizon is waar je naartoe wilt werken. Hierbij definieer je concrete stappen, zodat je helder hebt wat je kunt doen om je ambities te realiseren. We werken samen aan de structuur van jouw bedrijf.

In één dag zet je een stevige basis neer die je helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen en het realiseren van je ambities. Je krijgt meer grip op je bedrijf en staat steviger in je schoenen als het even tegenzit.

Heb je interesse in het OneDay Lab? Neem dan contact op en ik vertel je graag meer...

 
 
 
De training heeft me veel helderheid gebracht over de richting die ik de komende maanden ga nemen. Het werkte heel fijn om met behulp van Heleen en het Business Model Canvas zaken heel concreet te structureren. Vooral de drie fases situatie toekomst, situatie nu en wat te doen met het verschil hiertussen, gaf zo’n verhelderend inzicht. Complimenten!
— Cora Verhagen, Creative Soul Solutions
 
_DSF2967.jpg