Essentie Lab

Je wilt minder twijfelen als ondernemer. Je wilt niet langer meer wikken en wegen maar weer gemotiveerd en gedreven aan de slag gaan. Je wilt keuzes maken die goed voelen én goed zijn voor je bedrijf. Je staat misschien al een tijdje op een soort kruispunt waarbij je verschillende keuzes hebt. En stiekem ben je er wel klaar mee, met dat wikken en wegen. Je wilt niet langer stilstaan, maar tot beslissingen komen en doorgaan. Hoe weet je nou of je de juiste keuzes maakt en wat is nou een goede beslissing?

In een paar weken trekken we samen op om een stevige basis neer te zetten die je helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen. Welke impact wil je maken? Hoe gaat jouw bedrijf hieraan een bijdrage leveren? Hierdoor zorg je er ook voor dat jouw bedrijf weer vóór jou gaat werken en je met meer plezier en energie onderneemt.

 
 

Van tijd tot tijd stilstaan bij de essentie van je bedrijf

 
 

Omdat wij onszelf als mens, als professional én als ondernemer ontwikkelen, verandert hiermee ook onze kijk op de wereld, ons leven en ons werk

Door die verandering kan het gebeuren dat je langzaamaan het zicht verliest op wat belangrijk is voor jou en jouw bedrijf. Als je niet regelmatig stilstaat bij de essentie van jouw bedrijf, dan is het logisch dat je het op den duur moeilijker vindt om kordate beslissingen te nemen. Soms is het zelfs zo dat de meest kleine beslissingen ineens een flinke twijfel kunnen trekken over jou of jouw bedrijf.

Daarom is het goed om van tijd tot tijd de essentie van je bedrijf te herijken

Door afstand te nemen en op een andere manier te kijken naar wat je gewenste toekomst is voor je bedrijf, lukt het je om een helder beeld te creëren van wat belangrijk is. Dit vormt je leidraad voor het nemen van beslissingen, klein en groot. Het lukt je beter om je bedrijf in lijn te houden met je ambities als ondernemer. Je voelt je zekerder en neemt beslissingen met meer vertrouwen.

We werken 1 op 1 samen om een stevige basis neer te zetten die je helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen

Tijdens de Essentie Lab sta je stil bij jezelf als professional en de essentie van je bedrijf. Je leert wat de belangrijke elementen zijn voor het veranderen van je bedrijf, zodat deze weer past bij wie je bent. Je gaat ontdekken welk verschil je wilt maken. 

Samen zetten we een stevige basis neer die je helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen. We zoomen in op de ambities die je hebt als ondernemer en hoe jouw bedrijf hieraan een bijdrage gaat leveren. Hierdoor zorg je er ook voor dat jouw bedrijf weer vóor jou gaat werken en je met meer plezier en energie onderneemt.

Heb je interesse in het Essentie Lab? Neem dan contact op en ik vertel je graag meer...

 
 
 
Na vandaag heb ik eindelijk helder waar ik vanaf wil in mijn bedrijf. Het klinkt misschien gek, maar ik weet nu beter waar ik mee wil stoppen, zodat er ruimte komt om de dingen te doen de nóg beter bij me passen.
Het voelt goed om die keuze te maken, omdat ik me bewust ben van de positieve impact in de toekomst.
— Maaike van Kempen, Online Podiumbouwer
 
_DSF3007.jpg