Maak kennis met het Business Model Canvas tijdens een 1-op-1 online introductie workshop

Wil jij Je bedrijf verder ontwikkelen? Waar begin je dan eigenlijk en hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt? Het business model canvas biedt de hulp die je nodig hebt!

Veel ondernemers vinden het lastig om hun volgende stap concreet te definiëren, laat staan te realiseren. Dat is ook niet gek, want als ondernemer ben je flexibel, is er veel mogelijk en ben je vaak vrij onafhankelijk van andere partijen. Oftewel, wat je volgende stap ook is, bijna álles is realiseerbaar. Alleen voelt dat vaak niet zo. Gelukkig is er het Business Model Canvas, dé tool die je helpt om vooruit te komen!

Jij hebt nu de mogelijkheid om kennis te maken met het Canvas tijdens een 1-op-1 online introductie en te ontdekken hoe het Canvas jou helpt bij het maken van de juiste keuzes.

 

 

SVO-4.jpg
 

En dit is wat we tijdens de online introductie gaan doen…

In een uur tijd leer je het Business Model Canvas op hoofdlijnen kennen en hoe je het kunt inzetten voor de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Elke keuze die je maakt heeft effect op andere onderdelen van je bedrijf. Het belangrijkste is daarom dat je leert hoe de dynamiek van jouw business model werkt en hoe je het kunt inzetten om jouw gewenste groei te realiseren.

De online introductie plan ik alleen 1 op 1 in, zodat we in dit uur alle aandacht hebben voor jouw persoonlijke situatie. Zie het als een uurtje speed-sparren, waarin je inzicht krijgt in wat jij concreet kunt doen om je bedrijf verder te ontwikkelen.

Wil je jouw bedrijf verder ontwikkelen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Vind je het moeilijk een duidelijke koers te bepalen?

Of vind je het lastig om keuzes te maken en tot concrete acties te komen?

MEld je dan nu aan voor de Persoonlijke online introductie workshop!

Aanmelden

Naam *
Naam