Meld je aan voor de BMC Kickstart Workshop

Je hebt de starterkit gelezen en wil graag concrete vervolgstappen zetten met het canvas? Dan heb ik de ideale oplossing voor je: de bmc kickstart workshop!

We gaan een uur lang 1-op-1 online aan de slag om de volgende stap voor jouw bedrijf helder te krijgen.

Na de workshop:

  • Heb jij je ambitie helder en concreet gedefinieerd als stip aan de horizon

  • Weet je hoe je die stip als basis inzet bij het maken van je keuzes

  • Zet je bewust en met vertrouwen nieuwe stappen voor het (door) ontwikkelen van jouw bedrijf

  • Werk je gericht aan het realiseren van je ambitie

De kosten? Slechts € 125,- exclusief btw.

Klaar om aan de slag te gaan? Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op om jouw workshop te plannen.

Aanmelden voor de workshop

 

SVO-4.jpg
 
In m’n hoofd zitten doorlopend ideeën om te groeien. Bijvoorbeeld online cursussen ontwikkelen voor zzp’ers en mkb. Wat ik soms lastig vind, is om ideeën te vertalen naar concrete plannen. Het canvas helpt me nu om een hele wirwar aan ideeën rustig te laten landen. Ik heb nu veel duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb en welke stappen ik als eerste moet zetten om m’n plannen uit te voeren.
— Jeroen Schalk
Heleen hielp mij met een paar scherpe vragen tot de kern komen en geeft ze een gedegen advies, zodat ik weer volle vaart aan de slag kan. Dat klinkt vluchtig, maar wat ze bij mij triggert is juist heel wezenlijk. Ze brengt een soort vertrouwen en geloof in mijn talenten over, precies dat stukje wat ik op zo’n moment zelf even mis. Een perfecte combinatie tussen wezenlijk bezig zijn en praktisch advies.
— Annelou Mayenburg
Heleen stelt prikkelende vragen op precies het juiste moment en zorgt daarmee dat onderwerpen die ik wat dieper heb weggestopt of die gewoon nog niet zo duidelijk zijn, in alle openheid kunnen worden besproken, aangepakt en opgepakt.
— Anna Wolthaus